Vélemények erről: Depanten

 • Hanna
  Egyszer bokasérülésem volt, az orvosok azt mondták, hogy a kezelés hosszú lesz. De volt szerencsém megvenni a Depanten-et és az első héten rendbe jött a bokám, megszűnt a fájdalom, rendesen járok, kiengedtek. Ma már egész családunk használja: hát- és ízületi fájdalmak ellen is segít.
  Depanten
 • Péter
  A Depanten sokat segített az edzés utáni térdsérülésemen. A térdem bedagadt, nagyon fájt, alig tudtam mozgatni a lábam. A Depanten segítségével 4 nap után visszatértem a munkahelyemre, a használat első napjától kezdve járhattam.
  Depanten
 • Máté
  Nagyon erős hátfájásom volt, az osteochondrosis tönkretette az életem, ami az én koromban nagyon gyakori. A feleségem az interneten találta meg a Depanten-et. Ez volt az üdvösségem: korábban mindig görnyedtem és alig tudtam mozdulni, de most már minden rendben van velem. És ami a legfontosabb, a hátfájás elmúlt.
  Depanten
 • Lili
  A könyököm és a csuklóm ízületei a terhesség alatt kezdtek fájni, és a szülés után sem szűntek meg. Kisgyerekkel és fájó kézzel nem lehet élni! Minden anya megmondja. Próbálkoztam különféle módszerekkel, de semmi sem segített. Megtaláltam a Depanten-et, és 3 hét után nyugodtan elvégezhetem az összes házimunkát. Elégedett vagyok!
  Depanten
 • Petra
  A középiskolában osteochondrosist diagnosztizáltak. Azóta félek. Nem tudok mit tenni a szörnyű fájdalom ellen – csak az érti meg, aki átvészelte. Kipróbáltam mindenféle népi módszert, később a Depanten gélt ismerőseimtől tudtam meg, és úgy döntöttem, megveszem. 2 hónapja használom és nem ismerem az ízületi fájdalmat.
  Depanten
Felhasználói értékelés Depanten
4.7
17